Brann­teknisk utbedring av Stavangers eldste tex-mex-restaurant
Harry Pepper flyttet i 2018 til nyoppussede lokaler i Skagenkaien 33. Bygget er et gammelt sjøhus fra 1800-tallet, der det kan være en utfordring å kombinere behovene for bygningsvern, brannsikring og rasjonell drift.
BrannCon ble engasjert av byggherren for å bistå med brannteknisk rådgivning og prosjektering i forbindelse med oppussing av de gamle lokalene til Nilsen & Wold.

Vi gikk tidlig i dialog med Harry Pepper for å kartlegge driften og skape best mulige løsninger for sluttbrukeren. Vi var spesielt opptatt av å finne løsninger som kunne bevare det synlige tømmeret i bygget og byggets åpne planløsninger og samtidig se brannsikkerheten i sammenheng med den trehusbebyggelsen bygget er en del av.
BrannCon - Harry Pepper
Vi opplevde godt samarbeid mellom leietaker, byggherre og byggeleder og er veldig fornøyde med sluttresultatet.

Brannteknisk utbedring av eldre bygninger er spennende og noe vi over årene har opparbeidet en sterk kompetanse på. Så selv om byens beste fajitas kan være brennhet, er bygget helt trygt.
BrannCon - Harry Pepper

Vi har mange gamle bygg i Stavanger sentrum. BrannCon er gode på bygg som ikke er A4. De finner fornuftige og sikre løsninger.

Anne Espedal – Eiendomssjef, Retail Stavanger

Arkitekt
Ferdigstilt
2018