Årets bolig­prosjekt 2016

Dronefoto: Jan Rune Berge
Sandved i Sandnes ble oppført i 2016 av Jadarhus. Prosjektet består av totalt 140 boenheter og ble kåret til årets beste boligprosjekt i 2016.
Boligfeltet på Sandved ligger midt mellom bygd og by. Tunet er utviklet med dette som inspirasjon, og Jadarhus har tatt vare på litt av tunstrukturen fra de omliggende gårder. Jadarhus utviklet prosjektet i tidsrommet 2014–2015, og nye felt kommer fortsatt til.

Vi har samarbeidet med Jadarhus i ti år, og sammen jobber vi hver dag for å skape sikre boliger for fremtiden.

Sandved ble utviklet for å inneholde alle typer boligbebyggelse, fra frittliggende eneboliger til rekkehus og blokkleiligheter.
Branncon - Jardarhus - borettslag og sameie
Sammen med Jadarhus jobber vi med feltutbygginger helt fra skissestadiet og former bygningskroppene til gode, brannsikre boliger i samarbeid med arkitekten. Noe av det vi ser på først, er hvordan vi kan skape optimale forhold for brannvesenet og legge best mulig til rette for slokkingsarbeid. 

Vi setter stor pris på vårt samarbeid med Jadarhus. I Jadarhus er de kvalitetsbevisste og nøye og tenker gjennom detaljer og byggeskikk i flere omganger før de lager arbeidstegninger og bygger boligene. Det gjør oss som brannrådgiver trygge på at våre ytelser blir ivaretatt på en best mulig måte.
Branncon - Jardarhus - borettslag og sameie

BrannCon utviklet en solid overordnet plan som gjorde det lett å finne gode tiltak.

Arne Aksland – Prosjektutvikler, Jardarhus

Oppdragsgiver
Arkitekt
Ferdigstilt
2014–