Fleksible og sikre boliger for fremtiden

Dronefoto: Jan Rune Berge
På Ålgård er det utviklet en ny bydel på Solbakkane nord for Ålgård sentrum. Prosjektet har hatt som mål å skape et familievennlig område med fleksible boliger.
Boligfeltet på Solbakkane ble utviklet av Jadarhus i tidsrommet 2010–2013. Solbakkane var det første av mange prosjekter vi har utført for Jadarhus.
Vi har samarbeidet med Jadarhus i ti år, og sammen jobber vi hver dag for å skape sikre boliger for fremtiden.

Solbakkane ble utviklet for å inneholde alle typer boligbebyggelse, fra frittliggende eneboliger til rekkehus og blokkleiligheter.
Branncon - Sandbakkane
Sammen med Jadarhus jobber vi med feltutbygginger helt fra skissestadiet og former bygningskroppene til gode, brannsikre boliger i samarbeid med arkitekten. Noe av det vi ser på først, er hvordan vi kan skape optimale forhold for brannvesenet og legge best mulig til rette for slokkingsarbeid.

Vi setter stor pris på vårt samarbeid med Jadarhus. I Jadarhus er de kvalitetsbevisste og nøye og tenker gjennom detaljer og byggeskikk i flere omganger før de lager arbeidstegninger og bygger boligene. Det gjør oss som brannrådgiver trygge på at våre ytelser blir ivaretatt på en best mulig måte.
Branncon - Sandbakkane

Vi gjør hverandre bedre

Torhild Wigestrand – Prosjektutvikler, Jadarhus

Entreprenør
Byggeperiode
2010–2019